Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Napkelet Vendégház-Felsőpáhok

Egy 2004 évben elkészült, korszerűen kialakított gerendaházban kínálunk három, 2+2 ágyas, igényes berendezésű apartmant.

A külön bejáratú, 36-38 m2-es lakrészek mindegyikéhez (hálószoba, nappali-étkező, jól felszerelt mini- konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC) önálló terasz tartozik, ahonnan Hévízre és környékére nyílik remek kilátás.

A feng shui elvei alapján tervezett és gondos munkával, kialakított kertben, a gondozott pázsit mellett, kora tavasztól késő őszig színpompás virágok nyílnak, díszfák és bokrok díszlenek. A kis gyógy- és fűszernövény kert kincseiből mindenki igénye szerint használhat. A környék madarai szívesen látott, rendszeres vendégeink, jelenlétük és énekük élettel tölti meg a kertet, ahol esténként hangulatos fények világítják meg az utakat, növényeket.

Reményeink szerint, mindez biztosítja vendégeink számára a kellemes pihenéshez, felfrissüléshez, regenerálódáshoz szükséges szép környezetet.

A szállás ára magában foglalja az infra-szauna, masszázs fotel és egyéb egészségmegőrző eszközök, mint például a szervezet energetizálását elősegítő chi-gép használatát.
Vendégházunkban rendszeres étkezést ugyan nem tudunk biztosítani, de a közelben található étterem gyalogosan, néhány percnyi sétával könnyen elérhető.

Vendégeink járművei részére kerítésen belül biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.

A Napkelet Vendégház bejáratott vendégkörrel,akár saját használatra,vagy akár a vállalkozás -vendéglátás-továbbvitelére is alkalmasan ELADÓ!!

Irányár:85 millió Ft

Érdeklődni a fenti elérhetőségeink valamelyikén lehetséges,Horváthné Danyi Juliannánál.

…(K)

Árlista

Egy 2004 évben elkészült, korszerűen kialakított gerendaházban kínálunk három, 2+2 ágyas, igényes berendezésű apartmant. A külön bejáratú, 36-38 m2-es lakrészek mindegyikéhez (hálószoba, nappali-étkező, jól felszerelt mini- konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC) önálló terasz tartozik, ahonnan Hévízre és környékére nyílik remek kilátás. A feng shui elvei alapján tervezett és gondos munkával, kialakított kertben, a gondozott pázsit […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: