Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

No Name Étterem-Harkány

Az épületben már a múlt század elején is vendégfogadó működött. Nálunk kedvére étkezhet, poharazgathat, egy kávé, egy kellemes tea mellett böngészhet az interneten, valamint a szórakoztató játékainkat is kipróbálhatja.Éttermünk két teremmel, utcai és zárt kerthelyiséggel valamint grillkerttel várja vendégeit,no meg hétvégi koncertekkel, ahol környékbeli bandák lépnek fel. Bankkártyát és minden létező cafeteria és kedvezménykártyát elfogadnak.

Fő profilunk a pizzák és pizza különlegességek készítése, ezenkívül ajánljuk a hagyományos és reformkonyha remekeit, így kívánunk minden igényének megfelelni.Ezenkívül a szokványos lepények és calzone mellett létezik a No Name lepény, ahol húsételek kerülnek a tésztába (csevap, csirkemell, grillezett szűzérme, ilyesmi). Merthogy vannak húsételek is, csirkéből, sertésből és marhából lehet választani, no meg saláták, ahol a No Name (grillezett sertéssel és csirkemájjal) mellett No Limit (sajtok szezámbundában) és No Comment (grillezett csirkemellel) is feltálalható.

Térjen be hozzánk bizalommal, vagy ajánlatunkból választva rendelje meg kedvenc ételét!

A napi menü kiszállítása díjtalan, a 06/72/480-223 telefonszámunkon tett további megrendeléseiket naponta 11 és 23 óra között Harkányba ingyen, környező településekbe az alábbiak szerint szállítjuk ki:

-ÖMV, Tenkes 200 Ft
-Siklós, Máriagyűd, Márfa, Kovácshida 300 Ft
-Drávaszabolcs, Drávaszerdahely, Diósviszló, -Csarnota 400 Ft
-Gordisa, Drávapalkonya, Drávacsehi, Túrony, -Rádfalva 500 Ft
-Matty, Drávacsepely 600 Ft
-Bisse, Garé, Szava, Szalánta, Szalánta-németi, -Kémes, Szaporca, Tésenfa, Nagyharsány, -Kisharsány 700 Ft

Árlista

Az épületben már a múlt század elején is vendégfogadó működött. Nálunk kedvére étkezhet, poharazgathat, egy kávé, egy kellemes tea mellett böngészhet az interneten, valamint a szórakoztató játékainkat is kipróbálhatja.Éttermünk két teremmel, utcai és zárt kerthelyiséggel valamint grillkerttel várja vendégeit,no meg hétvégi koncertekkel, ahol környékbeli bandák lépnek fel. Bankkártyát és minden létező cafeteria és kedvezménykártyát elfogadnak. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: