Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Oportó Étterem és Panzió-Villány

Hangulat

Elegancia, értékállóság, hagyományőrzés

Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta folyamatosan étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg azzal a célzattal, hogy egy klasszikus formavilágú vendéglátóegységet, a környék egyik legszínvonalasabb éttermét hozza létre. A polgári hangulatot idéző enteriőr egyben a konyha ízlésvilágát is közvetíti, hiszen az Oportó Étterem és Panzió mottója: hagyományőrzés, elegancia, értékállóság

Az Oportó Étterem 180 fő befogadására alkalmas, így családi és céges rendezvények, csoportos programok kiváló helyszínéül szolgál.

Nyári időszakban a kétszintes, 80 fős kerthelyiség kap főszerepet, ahol szabadtéri látványkonyában készülő grillezett, kemencében, illetve tárcsán sült ételek várják a Villányba érkező vendégeket. Változatos ételeink mellett széles borkínálattal is rendelkezünk.

Az Oportó Étterem és Panzióba betérő vendégeknek a borvidék, a villányi történelmi múlt és a magyar konyha minden fortélyát tükröző ételkínálatnak és az ezt kiegészítő italválasztéknak köszönhetően valódi kulináris élvezetekben lehet részük.

Szobák

Az Oportó Étterem 2000-ben szolgáltatásainak körét bővítve nyitotta meg 11 db szobából álló panzióját. Központi fekvésű panziónk nagy alapterületű, tölgyfa bútorokkal berendezett szobáinak kényelme első osztályú, mindben megtalálható a telefon, minibár, klímaberendezés, televízió, Internet csatlakozási lehetőség, külön fürdőszoba.

Rendezvényhelyszín:

Az Oportó Étterem 180 fő befogadására alkalmas, nyári időszakban pedig egy kétszintes, 80 fős kerthelyiség is a vendégek rendelkezésére áll, így családi és céges rendezvények, csoportos programok kiváló helyszínéül szolgál.

…(K)

Árlista

Hangulat Elegancia, értékállóság, hagyományőrzés Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta folyamatosan étteremként működik. Jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg azzal a célzattal, hogy egy klasszikus formavilágú vendéglátóegységet, a környék egyik legszínvonalasabb éttermét hozza létre. A polgári hangulatot idéző enteriőr egyben a konyha ízlésvilágát is közvetíti, hiszen az Oportó Étterem és […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: