Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Örökzöld Apartmanházak-Bogács

Festői környezetben, 3 000 m2-es zöld területen virágzó és örökzöld növényekkel várjuk Kedves Vendégeinket. Üdülőnkben a magas fenyőfák nyújtanak a nyári melegben kellemes klímát, melyet a madarak egésznapos csicsergése tesz teljessé.

Mindez csendes, nyugodt környezetben az üdülőövezetben található, ahonnan a strandfürdő és a borospincék egyaránt 5 perc sétával elérhetők.

Az udvaron játszótér, ping-pong, kugli, szabad tűztér található. A területen 5 különálló apartmanház van, egyenként 35 m2-es, melyek belső felújítása 2008-ban, külső felújítása 2011-ben volt.
Házaink 4 fő kényelmes pihenését szolgálják, amiben fürdőszoba, konyha, található. Különösen ajánljuk családoknak és baráti társaságoknak. Ingyenes zárt parkoló.

Bogácsi rendezvények:

MAJÁLIS
VENDÉGLÁTÓ ISKOLÁK ORSZÁGOS SZABADTÉRI FŐZŐVERSENYE ÉS BEMUTATÓJA BOGÁCS
BÜKKVINFEST Bükkaljai Borfesztivál és Nemzetközi Borverseny
NYÁRI ZENEI TÁBOR Bogács
NEMZETKÖZI DALOSTALÁLKOZÓ Bogács
BOGÁCSI HÍMZÉS-ÉS NÉPI KÉZMŰVESKIÁLLÍTÁS
SUMMÁS ÉTKEK BEMUTATÓJA Bogács
BOGÁCSI EGÉSZSÉGNAPOK Bogács
REGIONÁLIS KAKTUSZ KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR
ORSZÁGOS HASTÁNC FESZTIVÁL BOGÁCS
BÁTORSÁG, ERŐ, ÜGYESSÉG
BOGÁCSI FÜRDŐFESZTIVÁL
SZÜRETI MULATSÁG
MÁRTON NAPI VÍGASSÁGOK

…(K)

Árlista

Festői környezetben, 3 000 m2-es zöld területen virágzó és örökzöld növényekkel várjuk Kedves Vendégeinket. Üdülőnkben a magas fenyőfák nyújtanak a nyári melegben kellemes klímát, melyet a madarak egésznapos csicsergése tesz teljessé. Mindez csendes, nyugodt környezetben az üdülőövezetben található, ahonnan a strandfürdő és a borospincék egyaránt 5 perc sétával elérhetők. Az udvaron játszótér, ping-pong, kugli, szabad […]

Térkép

Teljes térkép ide
3412 Bogács Őz u 9.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: