Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Pál-Ház-Abádszalók

Tiszafüredtől délnyugatra, 25 km-re a Nagykunság északnyugati részén, a Tisza középső szakaszának bal partján, a Tisza-tó mellett fekszik Abádszalók.
A Tisza-tó turisztikai régió települése.

A település központjában,csendes,nyugodt környezetben épült modern,karbantartott családi ház.A szerény méretű virágos udvaron pancsolómedence,napozóágyak,kerti bútorok szolgálják a pihenést
grillezési,bográcsozási,tárcsán sütési lehetőségekkel kiegészítve. Érdekes,szórakoztató társasjátékok felnőtteknek és gyerekeknek segítik a szabadidő kellemes eltöltését.

A háziak szeretik és jól ismerik szűkebb pátriájukat,hathatósan segítenek a látnivalók megtekintésében.Kívánságra étkezés helyben megoldható,de a vendégek rendelkezésére áll egy jól felszerelt konyha étkezővel,külön tágas társalgóval,nagy méretű terasszal és szaletlivel.

Az emeleti 4 szobának saját hűtője,zuhanyzója és wc-je van,3 szobához erkély csatlakozik.A földszinti 3 szobának közös hűtője és fürdőszobája van,ide egy különálló wc is tartozik.

A ház klimatizált,az erkélyeken ,a teraszon és a medence mellett nagyméretű/könyökkaros/napernyők biztosítanak árnyékot.
30 év tapasztalatával,magyaros vendégszeretettel várjuk kulturált viselkedésű,intelligens,pihenni vágyó vendégeinket.

Ha teheti, látogasson el hozzánk személyesen is, szeretettel várjuk!

Árlista

Tiszafüredtől délnyugatra, 25 km-re a Nagykunság északnyugati részén, a Tisza középső szakaszának bal partján, a Tisza-tó mellett fekszik Abádszalók. A Tisza-tó turisztikai régió települése. A település központjában,csendes,nyugodt környezetben épült modern,karbantartott családi ház.A szerény méretű virágos udvaron pancsolómedence,napozóágyak,kerti bútorok szolgálják a pihenést grillezési,bográcsozási,tárcsán sütési lehetőségekkel kiegészítve. Érdekes,szórakoztató társasjátékok felnőtteknek és gyerekeknek segítik a szabadidő kellemes eltöltését. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: