Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Páterház Panzió és Étterem-Szentes

Szentes belvárosában impozáns klasszikus épület a Páterház Panzió és Étterem.

A Szentesi Gyógyfürdőtől 1 km-re, a Ligeti uszoda strand és élményfürdőtől 800 m-re található. Szentes a Kurca partján található patinás kisváros múzeumokkal, műemlék épületekkel.

Éttermünk és panziónk mindennapjaiban a legfontosabb a család, a vendégek és maga a minőség szeretete. Kifinomult, az épület múltjára visszatekintő polgári hangulatot varázsolunk minden kedves vendégünk szeme elé.Az egyedülálló környezetet ötvözzük egy tradíciókra épülő zseniális konyhával.

Bár nem Tiszaparti város, mégis kedvelt kirándulóhelye a Tiszai szabadstrand kertvendéglővel, nyaralókkal. 2 km hosszú kerékpárút vezet odáig.

A panzió egész évben fogadja vendégeit 8 db. szobájában 25 főt. 2 ágyas légkondicionált pótágyazható fürdőszobás szobák.
Ellátás rendelhető éttermében. Rendezvényhelyszín a különterme.

Nyitvatartás:
Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 22:00

…(K)

Árlista

Szentes belvárosában impozáns klasszikus épület a Páterház Panzió és Étterem. A Szentesi Gyógyfürdőtől 1 km-re, a Ligeti uszoda strand és élményfürdőtől 800 m-re található. Szentes a Kurca partján található patinás kisváros múzeumokkal, műemlék épületekkel. Éttermünk és panziónk mindennapjaiban a legfontosabb a család, a vendégek és maga a minőség szeretete. Kifinomult, az épület múltjára visszatekintő polgári […]

Térkép

Teljes térkép ide
6600 Szentes, Kossuth u. 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: