Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Patkós Csárda és Motel – Tiszafüred

A XVIII. századra tehető a pusztai csárdák kialakulása. Egymástól 10-15 km-re épült csárdák pihenőhelyként szolgáltak az arra utazóknak, így magukat és állataikat is elláthatták. Jelentős szerepet töltöttek be az akkori közlekedésben és kereskedelemben.

Levéltári írások és visszaemlékezések szerint hagyományokat őrző, több mint 250 éves Patkós Csárda neve az említett időben már létezett, mely éppen egy pihenő állomás volt Tiszafüred és Debrecen-t összekötő Só – útvonal mentén.

A Patkós Csárda és Motel Tiszafüred külterületén a Tisza-tó vonzáskörzetében, – Tiszafüred után 8 km-re, a Hortobágyi Nemzeti Park nyugati kapujánál közvetlen a 33-as fő út mellett – található, a természet, az érintetlen környezet vonzereje, az alföldre és a pusztára jellemző környezetben.

Tiszafüreden 1991 óta működő vállalkozás – Patkós Csárda és Motel – alapvetően éttermi, mozgó vendéglátással és szálláshely szolgáltatással, valamint kisebb ill. nagyobb rendezvények (1500 főig) lebonyolításával foglalkozik.

Hangulatos, kellemes étterme és fedett kerthelyisége, magyaros ízekkel, tájjellegű ételekkel, bőséges választékkal, barátságos kiszolgálással fogadja vendégeit egész évben. Nyugodt, tiszta, rendezett, szolid környezet, szálláslehetőség az itt pihenni vágyóknak.

Minden kedves vendéget szeretettel vár az év minden napján a Patkós Csárda és Motel.

A Patkós Csárda és Motel Tiszafüred külterületén a Tisza-tó vonzás körzetében, – Tiszafüred után 8 km-re, a Hortobágyi Nemzeti Park nyugati kapujánál közvetlen a 33-as fő út mellett – található, a természet, az érintetlen környezet vonzereje, az alföldre és a pusztára jellemző környezetben.

Nyugodt, tiszta, rendezett, szolid környezetben: kettő, három, négy ágyas – fürdőszobával, mellékhelyiséggel – ellátott szobák, valamint Bungalow, Apartman nyújt szállás lehetőséget az itt pihenni vágyóknak, számos kirándulási lehetőséggel.

A Patkós Csárda és Motel az éttermi és szálláshely szolgáltatáson kívül mozgó vendéglátással és kisebb illetve nagyobb rendezvények lebonyolításával is foglalkozik.

esküvők
bankettek
családi összejövetelek
falunapok
üzleti találkozók
kerti partik
gyerekzsúrok

1500 főig, igény szerint külső helyszínen történő kitelepülés formában.

Patkós Csárda és Motel – Rendezvények – ökörsütés

Ökör,- bárány sütése nyárson, gulyás partik és különböző grill húsok, vattacukor készítés zárt és szabadtéren egyaránt.

A Patkós Csárdában minden év augusztus 20-án a csárda előtt, szabadtéren ökörsütéssel várjuk kedves látogatóinkat.

Kirándulási lehetőségek:

Tiszafüred -Tisza-tó és a Hortobágy vonzáskörzetében

Pusztai madarak, növényzet, élővilágának megtekintése
Madárrepatriáló-telep
Világörökség részét képező Meggyes Csárda Múzeum
Vízi-turizmus, horgászat, vízi sportok
Termál és gyógyvizek látogatása
Hagyományt őrző múzeumok megtekintése
Daruvonulás ősszel
Lovaglás, sétakocsikázás

Valamint ellátogathat Tiszafüredtől távolabbi helyekre:

Debrecen Cívis városába
Eger történelmi városába
Tokaj borvidékére


Nagyobb térképre váltás

Árlista

A XVIII. századra tehető a pusztai csárdák kialakulása. Egymástól 10-15 km-re épült csárdák pihenőhelyként szolgáltak az arra utazóknak, így magukat és állataikat is elláthatták. Jelentős szerepet töltöttek be az akkori közlekedésben és kereskedelemben. Levéltári írások és visszaemlékezések szerint hagyományokat őrző, több mint 250 éves Patkós Csárda neve az említett időben már létezett, mely éppen egy […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: