Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Pitvar Söröző és Lovag Étterem – Zalaegerszeg

A Pitvar Sörözőt 1995 június 15-én nyitottuk, délután 4 órakor.

Kezdetben kísérleti jelleggel készítettünk ételeket, de a felmerülő igények miatt fokozatosan bővítettünk.

Először csak az étlapot tettük változatosabbá, 2000 nyarán pedig egy 100 férőhelyes pinceétteremmel a befogadóképességet is növelnünk kellett.

2005-ben panziót alakítottunk ki az emeleten,2 szobával.

2006 december 12-én megnyitottuk a Jánkahegyi -Gyuri Csárdát, ami a belváros egyetlen panorámás étterme, amit idén egy 140 fős , a kertvárosra néző terasszal bővítettünk. Rendelkezik állatsimogatóval, külön pálinkaházzal-40 féle választék- és külön borozóval.

2010 február 25-én megnyitottuk legújabb, „Szent György Lovag Vecsernyése „ névre keresztelt lovagi pinceéttermet.

Kisebb lakodalmak, családi, baráti összejövetelek számára tökéletes.Minden pénteken és szombaton élőzenével várjuk kedves vendégeinket!Szervezünk kitelepüléssel kertipartikat , lakodalmakat , állófogadásokat , családi és céges rendezvényeket, valamint fesztiválokon való részvételt is vállalunk.

1000 adagos gulyáságyúnknak párja nincsen!

Jelenleg is egy nagy családként dolgozunk együtt ,Én Hart György mint családfő ,üzletvezető , társam Hart Györgyné, fiunk Hart Péter , lányunk Góczánné Hart Eszter, férje Góczán Róbert, vmint az unokaöcsém Hart László.Együtt próbálunk a helyi igényeknek megfelelni, mindig újabb és újabb ételválasztékkal , de ez az önök segítségével valósulhat csak meg.

Az építő jellegű kritikát mindig figyelembe vesszük, és legyen negatív vagy pozitív véleményük, kérjük nekünk jelezzék, ezzel is eggyüttműködve velünk !

Köszönjük a bizalmat és maradjunk továbbra is egymás segítői…


Nagyobb térképre váltás

Árlista

A Pitvar Sörözőt 1995 június 15-én nyitottuk, délután 4 órakor. Kezdetben kísérleti jelleggel készítettünk ételeket, de a felmerülő igények miatt fokozatosan bővítettünk. Először csak az étlapot tettük változatosabbá, 2000 nyarán pedig egy 100 férőhelyes pinceétteremmel a befogadóképességet is növelnünk kellett. 2005-ben panziót alakítottunk ki az emeleten,2 szobával. 2006 december 12-én megnyitottuk a Jánkahegyi -Gyuri Csárdát, […]

Térkép

Teljes térkép ide
8900 Zalaegerszeg, Honvéd u. 70.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: