Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Róza Vendéglő – Szolnok

Ahogyan az ember beül egy étterembe, rögtön eldönt számos dolgot. A tudatalattinkban a hangulatnak, a színeknek, a villának, de még a sószórónak is hatása van az étel ízére. Ha a minőség nem alapelv egy étterem életében, akkor a konyha igyekezete hiábavaló lehet.

A vendéglő 1984 óta a kor akkori első privát vendéglőjeként kezdte el működését. Kialakítása az akkori tulajdonos családi házából történt, mely egyben meghatározza jellegét is.

Közkedvelten látogatott hely családok és kisebb társaságok számára. Konyhájára a tradicionális ételek megtartása mellett,a mai kor elvárásai szerint készített ételek a jellemzők, valamint a házias ízek.

A minőséget az ellenőrzött kiváló alapanyagok valamint kollégáink szakmai felkészültsége biztosítja. Éttermünkben vállaljuk családi rendezvények, üzleti ebédek, vállalati események lebonyolítását, baráti társaságok kiszolgálását.

Nyitvatartás:

Hétfő – Szombat: 11:00 – 22:00
Vasárnap: 11:00 – 16:00

Specialitásunk a házias konyha.Az étlap elsősorban a magyar konyha remekeit és a konyhafőnök ajánlatát kínálja, melyre ugyancsak a magyaros ízek a jellemzők,hozzánk betérhet utazó,megfáradt turista egyaránt.

Kellemes környezetben ,baráti árakkal és kellemes kiszolgálással,udvarias személyzettel várjuk!

Árlista

Ahogyan az ember beül egy étterembe, rögtön eldönt számos dolgot. A tudatalattinkban a hangulatnak, a színeknek, a villának, de még a sószórónak is hatása van az étel ízére. Ha a minőség nem alapelv egy étterem életében, akkor a konyha igyekezete hiábavaló lehet. A vendéglő 1984 óta a kor akkori első privát vendéglőjeként kezdte el működését. […]

Térkép

Teljes térkép ide
5000 Szolnok, Konstantin u. 36.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: