Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Rózsa Vendégház – Kalocsa

SZÍVÉLYESEN VÁRJA és kulturált szállást kínál alacsony áron, télen-nyáron, a kétszintes, kétzuhanyzós, berendezett konyhával, tv-kkel, számítógéppel, ingyen internettel ellátott vendégházunk, mely Kalocsán a Bátyai úton (51-es főút) mellett, a csendes Nád utcában található.

A vendégház emeleti, zárható, különnyíló két szobája közül az egyik erkélyes, az ágyak tetszés szerint szétrakhatóak vagy franciaággyá alakíthatóak, míg a földszinten egy kétszemélyesre kinyitható kanapé van, a felvezető lépcsőtől elfüggönyözhetően. Zuhany az emeleten és a földszinten is van, továbbá itt található a teljes felszereltségű konyha-étkező, fagyasztós hűtő.

Bővültünk a kerékpárútról nyíló, ugyanilyen felszereltségű apartmannal és minigarzonnal. Az apartmanban egy légtérben van a kétszemélyesre kinyitható kanapé és két heverő, konyhasarok, hűtőszekrény. Külön helyiség a zuhany és a wc. A minigarzonban egy légtérben van a kétszemélyesre kinyitható kanapé, illetve egy külön ágy, konyha, zuhanyfülke, s külön van a mosdó-wc.

Hol vagyunk? A Dunához, komphoz vezető út,- és kerékpárút csatlakozásnál, az autóbusz pályaudvarhoz kb.600 m-re. ? A Tescó, Aldi, pizzéria és étterem 5 perc sétára van. A gyógyfürdőhöz egyenes kerékpárút vezet, biciklit adunk.

Télen is fogadunk vendégeket, fűtünk. Tv, internet, wifi ingyenes.

Vendégpapucsot, ágyneműt, törülközőket, minden szükséges konyhai eszközt, tisztítási és higiéniai szereket is biztosítunk.

Árlista

SZÍVÉLYESEN VÁRJA és kulturált szállást kínál alacsony áron, télen-nyáron, a kétszintes, kétzuhanyzós, berendezett konyhával, tv-kkel, számítógéppel, ingyen internettel ellátott vendégházunk, mely Kalocsán a Bátyai úton (51-es főút) mellett, a csendes Nád utcában található. A vendégház emeleti, zárható, különnyíló két szobája közül az egyik erkélyes, az ágyak tetszés szerint szétrakhatóak vagy franciaággyá alakíthatóak, míg a földszinten […]

Térkép

Teljes térkép ide
6300 Kalocsa, Bátyai u. 48.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: