Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

St Kristóf Panzió – Eger

Panziónk Egerben, a méltán híres barokk város központjában, a történelmi nevezetességek közelében található.

Felfedezhetik a tőlünk 2 percre levő történelmi városközpont számos szép és értékes barokk és késő barokk épületeit, valamint a török idők győztes végvárát, az egri várat.

Könnyű, 10 perces sétával ellátogathatnak vendégeink a Szépasszony-völgybe, ahol megkóstolhatják az egri borvidék legtekintélyesebb és legismertebb borát, az Egri Bikavért.

S ha felfrissülni vágyik a fáradt utazó, kellemes kikapcsolódást nyújt a termálfürdő és a szomszédságában elhelyezkedő Török Fürdő.

Kikapcsolódni, és pihenni vágyó kedves vendégeinket 3 illetve, 2 fő befogadására alkalmas igényesen kialakított szobákkal várjuk, melyekből 8 található panziónkban.

Összesen 20 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. Valamennyi szobánk fürdőszobás, több csatornával rendelkező televízióval, illetve vezeték nélküli internet elérhetőséggel ellátottak.

Szobáinkat lehet apartman jelleggel is igénybe venni, mivel a közös teakonyha a vendégek rendelkezésére áll.

A komfortérzet növelése érdekében, 5 olyan szoba áll rendelkezésre, melyben külön hűtőszekrény és vízforraló is található, a konyhain kívül. (Amennyiben ilyen szobára tart igényt, kérem jelezze a foglalásnál.)

Kérésre hajszárítót és vasalót is biztosítunk! A Panziónk közvetlen szomszédságában található élelmiszerboltban bármi beszerezhető.

Reggelire, valamint félpanziós ellátásra is van lehetőség.

A reggeli a panzióban, a vacsora 6 percnyi sétára a Dobó téren található HBH étteremben kerül felszolgálásra.

Árlista

Panziónk Egerben, a méltán híres barokk város központjában, a történelmi nevezetességek közelében található. Felfedezhetik a tőlünk 2 percre levő történelmi városközpont számos szép és értékes barokk és késő barokk épületeit, valamint a török idők győztes végvárát, az egri várat. Könnyű, 10 perces sétával ellátogathatnak vendégeink a Szépasszony-völgybe, ahol megkóstolhatják az egri borvidék legtekintélyesebb és legismertebb […]

Térkép

Teljes térkép ide
3300 Eger, Arany János utca 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: