Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Szépkert Vendégház-Szekszárd

A vendégház Szekszárd északi részén, a városba vezető főút mellett található, kb. 3 km-re a város központjától, egy kertészeti telepen, közel az Eszterbauer pincéhez.

A vendégház alagsorában 1 db franciaágyas szoba Fsz.Wc-vel, a földszinten 1 db franciaágyas szoba/fsz.wc. és 1db 4ágyas szoba/fsz.wc., valamint felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. Az emeleten luxus apartman található 3 db kétágyas szobával, étezős konyha nappalival, Fsz. Wc, infraszauna, terasz.

A nappaliban a kanapé kihúzható és 2 fő részére biztosít szálláshelyet. Az vendégház mellett működik egy kertészet, valamint az épületben egy virágbolt is, de elkülönítve a szálláshelytől. A vendégház emeleti apartmanjában 3 teljes értékű pótágy még elhelyezhető.

Elhelyezés:

Alagsor: 1 db franciaágyas szoba Fsz.Wc-vel
Földszinti ap.: 1 db franciaágyas szoba/Fsz.Wc,, 1 db 4ágyas szoba Fsz.Wc.,konyha

Emeleti Luxus Apartman: 3db 2 ágyas szoba, nappaliban kihúzható kanapé 2 fekhellyel, + 3 db pótágy elhelyezhető, infraszauna, konyha, fürdőszoba wc.-vel

Férőhely: 16 fő + 3 pótágy

Szolgáltatások:

2 db felszerelt konyha, 2 apartmanban televízió, ágynemű biztosított, konyhákban hűtőszekrény, parkolás zárt udvarban, kertben tűzrakóhely, grillező, kerti bútor, kerti tó, terasz, 4 db fürdőszoba WC.-vel, infraszauna, kutya-macska hozható felár ellenében.


Nagyobb térképre váltás
…(K)

Árlista

A vendégház Szekszárd északi részén, a városba vezető főút mellett található, kb. 3 km-re a város központjától, egy kertészeti telepen, közel az Eszterbauer pincéhez. A vendégház alagsorában 1 db franciaágyas szoba Fsz.Wc-vel, a földszinten 1 db franciaágyas szoba/fsz.wc. és 1db 4ágyas szoba/fsz.wc., valamint felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. Az emeleten luxus apartman található 3 […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: