Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tatai Fényes Fürdő és Kemping – Tata

A Tata város központjától mintegy 3 km- re fekvő Fényes Fürdő és Kemping egy közel 30 hektáros természetvédelmi területen fekszik, mely a múlt idők legendás vízi világának emlékeit és utolsó értékeit őrzi. A hely különleges kikapcsolódásra nyújt lehetőséget minden kedves idelátogató számára.

A strand szerelmesei három vízforgatókkal ellátott medence közül választhatnak, melyek 2001-ben történt átalakítás során nyerték el jelenlegi formájukat.

Az úszni vágyó vendégeink a 48 m hosszú, változó vízmélységű (1,4-2,0 m)„Sport” medencét,a pancsolni vágyó felnőttek, illetve a nagyobb gyerekek számára pedig az Amorf medencét ajánljuk.

A Pancsoló medence az egészen kicsi gyermekeket várja. Ötletes kialakítása a csúszdákkal és a szökőkúttal remek szórakozási lehetőséget kínál számukra. Medencéink csempézettek, a vendégek biztonságos fürdőzését szakképzett úszómesterek garantálják.

Fényes Fürdő és Kemping egy közel 30 hektáros természetvédelmi területen fekszik.
Szálláshelyeink a fürdő területén találhatók.

A Kempingbe érkező vendégek a következő szálláslehetőségek közül választhatnak:

– Faházak
– Apartman faház
– Motel
– Apartman ház
– Kempingezési lehetőség

Kemping:

I. Faházaink komfortosak, önálló terasszal, fürdőszobával rendelkeznek (zuhanyzó, wc, mosdó) és minden házban hűtőszekrény található. A létszámtól függően 2 db 6 ágyas, illetve 6 db 4 ágyas faházat tudunk kínálni, az utóbbiak pótágyazhatók.

II. 7 db 4 ágyas apartman faházzal rendelkezünk, 4 fő részére felszerelt konyhával, fürdőszobával. A hét házból kettőt 2010-ben újítottunk fel, melyeknek ára ugyan magasabb, de komfortosabbak és két külön szoba található bennük.

III: Apartman házunkban 3 db 3 ágyas saját fürdőszobás szoba található. A három szobának van közös konyhája és nappalija. Itt összesen kilenc főt tudunk elhelyezni.

IV: A motelünk önálló épületként 6 db 2 ágyas és 2 db 4 ágyas szobával rendelkezik, mindegyikben található pótágy. A 8 db szobához tartozik egy női ill. egy férfi vizesblokk rész. Az előtérben lehetőség van főzésre, és egy nagy ebédlőasztalt is elhelyeztünk.

V: Kempingünkben egy női, egy férfi és egy mozgássérült vizesblokk található, illetve egy nyitott konyha. Ez mellett a területen szalonna sütésre és bográcsozásra alkalmas tűzrakó helyek találhatók.
A kempingekben lehetőséget biztosítunk főzésre is.

Privát ház:

Privát Szállás 4 fő részére.
Elhelyezkedés:Tatán a Fényes fürdő területén, annak eldugott szegletében, nagy szabad területtel, közvetlen vízpart mellett, nyugodt, csendes helyen.

Könnyűszerkezetes 42 m2 épület mely áll:
● 2 db egyenként 9 m2 szobából,
● Étkező konyhával,
● Fürdő, wc,
● Tetőtéri játszószoba, (rossz idő esetén, 1,5m belmagasság, 25 m2)

Felszereltség: Hűtőszekrény fagyasztóval, mikró, gáztűzhely, DVD, TV (csak TV2) ,zuhany, napozóágy, hintaágy, árnyékoló,gyermekjátékok, gyermekhinta, utazóágy, horgászfelszerelés, bogrács, tűzrakóhely, szalonnasütő szett.

Programajánló: Horgászati lehetőség közvetlen a ház előtt a folyón, csónakázó tavon, illetve Tatán: Cseke-tó, Klapka-tó, Derítő-tó, Római-tó.

Szezonok:

Strand nyitva tartás:június 01-augusztus 31-ig
Kemping: Az előszezon május 1-május 31-ig,
A főszezon június 01-augusztus 31-ig,
Az utószezon szeptember 01-szeptember 30-ig tart.

Árlista

A Tata város központjától mintegy 3 km- re fekvő Fényes Fürdő és Kemping egy közel 30 hektáros természetvédelmi területen fekszik, mely a múlt idők legendás vízi világának emlékeit és utolsó értékeit őrzi. A hely különleges kikapcsolódásra nyújt lehetőséget minden kedves idelátogató számára. A strand szerelmesei három vízforgatókkal ellátott medence közül választhatnak, melyek 2001-ben történt átalakítás […]

Térkép

Teljes térkép ide
2890 Tata, Fényes fasor 1363/95

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: