Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tisza-tó Panzió – Kisköre

A Tisza-tó Panzió Kisköre üdülőnegyedében a szabadvizű strandtól 200 méterre található. Étterme és szobái klimatizáltak.

A 15 db szobában, melyből 8 db kétágyas, 6 db 3 ágyas, és 1 db apartman, összesen 36 főnek kínálunk kényelmes szálláslehetőséget. A szobák mindegyike rendelkezik zuhanyzós fürdőszobával és szines televizióval.

Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a parkban teniszpálya és úszómedence nyújt kikapcsolódást. Házunk családias légkört biztosít gyermakekkel érkezőknek, ideális környezetet jelent szakmai tréningek, meetingek lebonyolításához valamint baráti társaságoknak is kellemes időtöltést nyújt. Vendégeink ingyenesen használhatják a zárt parkolót.

Éttermünkben hal és tájjellegű ételekkel várjuk vendégeinket, konferenciatermünk 30 fő befogadására alkalmas.

Árlista

A Tisza-tó Panzió Kisköre üdülőnegyedében a szabadvizű strandtól 200 méterre található. Étterme és szobái klimatizáltak. A 15 db szobában, melyből 8 db kétágyas, 6 db 3 ágyas, és 1 db apartman, összesen 36 főnek kínálunk kényelmes szálláslehetőséget. A szobák mindegyike rendelkezik zuhanyzós fürdőszobával és szines televizióval. Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a parkban teniszpálya […]

Térkép

Teljes térkép ide
3384 Kisköre, Platánsor 56.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: