Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Tomaji Ház – Badacsonytomaj

Kiadó nyaralónk, mely a Balaton egyik legszebb részén, Badacsonytomajon található, egész évben várja kényelmes családi nyaralásra vágyó magánszemélyeket. Üzleti ügyfelek részére szezonon kívül is ajánljuk, kis csoportos tréningek, vezetői továbbképzések, vagy adott esetben meetingek lebonyolítására.

A ház igényesen berendezett, jól felszerelt, teljes mértékben téliesített (központi fűtés + cserépkályha), a Badacsony hegy oldalában helyezkedik el, így a balatoni panoráma teljes mértékben élvezhető. A két szinten található 5 szoba kényelmes elhelyezést biztosít 10 felnőtt részére. Mindkét szinten fürdő és WC található. A konyha kiváló felszereltségével (mikró, hűtő, mosogatógép, kenyérpirító, kávéfőző) a vendégek kényelmét szolgálja. A földszinti nappali helyiség és ebédlő ideális teret kínál közös programokhoz, melyekhez a cserépkályha melege biztosít meghitt hangulatot. A pinceszinten a szauna kedvelői hódolhatnak szenvedélyüknek.

5 perces sétával elérhető távolságban van a városközpont, ahol található bolt, étterem, kávézó, cukrászda. A város és környéke rengeteg látnivalóval és programmal várja a turistákat.

Árlista

Kiadó nyaralónk, mely a Balaton egyik legszebb részén, Badacsonytomajon található, egész évben várja kényelmes családi nyaralásra vágyó magánszemélyeket. Üzleti ügyfelek részére szezonon kívül is ajánljuk, kis csoportos tréningek, vezetői továbbképzések, vagy adott esetben meetingek lebonyolítására. A ház igényesen berendezett, jól felszerelt, teljes mértékben téliesített (központi fűtés + cserépkályha), a Badacsony hegy oldalában helyezkedik el, így […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: