Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vadkacsa Csárda-Kecel

A Csárda 80 férőhelyes és az emeletén található egy 70 fős kivetítővel és hangtechnikával ellátott konferenciákra és egyéb zárt körű rendezvényekre alkalmas különterem.

Hozzánk tartozik még a Mókus Rendezvényház és tevékenységünk a Parti szerviz szolgáltatással illetve a teljes körű cateringgel is bővült az ország teljes területére.

A Csárdához tartozik még egy 60 férőhelyes teljesen fedett terasz, mely a Csárdát körülölelő játszóteres park része.

A Csárda belső tere a régi falusi vendéglátást idéző designnal készült, de természetesen felszereltsége a legkorszerűbb.

A konyha HACCP technológiával felszerelt, és a szakácsaink a nyitás óta a Csárdában dolgozó, elismert, fiatal szakemberek.

Az étlapunkon éppúgy megtalálhatók a magyar konyha különlegességei, mint a reform konyha ételei: Pörköltek, Sülthalak, salátakülönlegességek.

A Vadkacsa Csárda Kecelen a Kiskunhalas felé vezető úton található hétvégenként élő zenével a hét minden napján 07.00-tól 22.00-ig várja kedves vendégeit.

A csárda mellett üzemanyagtöltő állomás működik.

Legyen ön is a vendégünk, jó étvágyat és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

…(K)

Árlista

A Csárda 80 férőhelyes és az emeletén található egy 70 fős kivetítővel és hangtechnikával ellátott konferenciákra és egyéb zárt körű rendezvényekre alkalmas különterem. Hozzánk tartozik még a Mókus Rendezvényház és tevékenységünk a Parti szerviz szolgáltatással illetve a teljes körű cateringgel is bővült az ország teljes területére. A Csárdához tartozik még egy 60 férőhelyes teljesen fedett […]

Térkép

Teljes térkép ide
6237 Kecel Tó u 1.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: