Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vadkert Fogadó – Sárvár

A fogadónknak helyt adó Vadkert major a Rába folyó, a több tóból álló Csónakázó tó, illetve másik irányból a Gyógy-és Wellness fürdő valamint a Sárvári Kalandpark ölelésében, festői környezetben fekszik.

Csodás természeti adottságaink kiváló lehetőséget nyújtanak a vadászat, a lovaglás, a horgászat, a túrázás kedvelőinek.
Kellemes hangulatú, otthonos fogadónkban különböző színvonalú, igényesen berendezett és felszerelt, stílusos szobák várják a kedves vendégeket, melyek mindegyike kényelmet, és kellemes kikapcsolódást nyújt a hozzánk érkezőknek.
A családias hangulatú fogadó 1870-ben épült, korábban a bajor hercegi család tulajdonában volt.

Hangulatos éttermünkben igazi házias, regionális magyar és nemzetközi ízek mellett vadétel specialitásokat is kínálunk.
Nyáron a fedett teraszt ajánljuk egy finom étel vagy egy pohár ital elfogyasztásához.

Kemping:

Zöldövezetben, a sárvári wellness fürdő közvetlen szomszédságában, a nyári bejárattól 50 méterre, csendes nyugodt környezetben várjuk vendégeinket 2004 októbere óta.
Kempingünkben mozgáskorlátozottak számára is kialakított akadálymentes WC és zuhanyzó is található a normál vizes blokk mellett.
Ha Ön rendelkezik nemzetközi kemping kártyával, akkor 10% kedvezményre jogosult!

További kedvezmény, hogy 14 eltöltött éjszaka után minden kedves kemping vendégünk kap egy grátisz vacsorát a Fogadó éttermében.

Árlista

A fogadónknak helyt adó Vadkert major a Rába folyó, a több tóból álló Csónakázó tó, illetve másik irányból a Gyógy-és Wellness fürdő valamint a Sárvári Kalandpark ölelésében, festői környezetben fekszik. Csodás természeti adottságaink kiváló lehetőséget nyújtanak a vadászat, a lovaglás, a horgászat, a túrázás kedvelőinek. Kellemes hangulatú, otthonos fogadónkban különböző színvonalú, igényesen berendezett és felszerelt, […]

Térkép

Teljes térkép ide
9600 Sárvár, Vadkert krt 2.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: