Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Villa Negra-Szilvásvárad

Magyarország egyik legszebb hegyvidéki jellegű túraútvonalán, Szilvásváradon a Szalajka-völgyben évszázados fák alatt található a Villa Negra Szilvásvárad, karnyújtásnyira az Ősemberbarlangtól és a fátyolvízeséstől.

A Villa Negra Szilvásváradban 7 db pótágyazható 2 ágyas, valamint 1 db hat férőhelyes apartman illetve szoba áll rendelkezésükre. A szobák és az apartman fenyőbútorokkal berendezve, fürdőszobával, Tv-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt.

Éttermünkben svédasztalos reggelit, helyi specialitásokat, hal-és vadételeket kínálunk. Az alagsorban 30 fős pinceborozó, jakuzzy és szauna található. Ideális színhelye kisebb létszámú konferenciáknak, amelyekhez biztosítjuk a technikai eszközöket is.

A Villa Negra udvarán kialakított kerthelyiségben grillezési, szalonnasütési és bográcsozási lehetőség van. Ha itt jár, ne hagyja ki a specialitásunkat, a faszénen sütött frissen fogott pisztrángot, aminek elkészítéséhez igény szerint szakképzett személyzetet is biztosítunk.

Igény szerint programszervezéssel színesítjük, tesszük élvezetesebbé a pihenést: csapatépítő tréning, siklóernyőzés, paintball, sétakocsikázás, quadozás, kalandtúra, lovastúra, kirándulások túravezetővel, szabadtéri pisztrángsütés igényelhető.

A szabadságukat vagy pihenőidejüket a Villa Negra Szilvásváradban töltő vendégeink részére wellness szolgáltatásokat nyújtunk.

Vendégeink kipihenhetik a mindennapi stresszt és fáradtságot, így testük és szellemük is megnyugszik, feltöltődik. A wellness szolgáltatásunk alapja az egészséges táplálkozás, a kültéri medencénkben az úszás, a szauna , a jakuzzi és a lazító, kényeztető masszázs.

A wellness-szolgáltatásainkhoz igénybe vehető egy, vagy több sportlehetőség, akár lovaglás, vadászat, nordic walking is. Jól kapcsolhatók hozzájuk a szabadban vagy teremben végzett tevékenységek.

A wellness alapja az egészségmegőrzés és bizonyos esetekben a gyógyítás, ezért szervesen kapcsolódik hozzá az egészséges táplálkozás.Éttermünkben minden igényt kielégítő kínálatot talál.

Árlista

Magyarország egyik legszebb hegyvidéki jellegű túraútvonalán, Szilvásváradon a Szalajka-völgyben évszázados fák alatt található a Villa Negra Szilvásvárad, karnyújtásnyira az Ősemberbarlangtól és a fátyolvízeséstől. A Villa Negra Szilvásváradban 7 db pótágyazható 2 ágyas, valamint 1 db hat férőhelyes apartman illetve szoba áll rendelkezésükre. A szobák és az apartman fenyőbútorokkal berendezve, fürdőszobával, Tv-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt. Éttermünkben svédasztalos […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: