Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vincze Ház – Becsvölgye

Egy hangulatos helyre, a Vincze vendégházba invitálom Önt, amely Göcsej szívében, Becsvölgyén várja. A Zalaegerszeg és Lenti között található, 900 fõt számláló községünkben még élnek a népi hagyományok. Becsvölgye dimbes-dombos tájak és csodálatos erdők ölelésében, egy hegy tetején terül el.
A vidék kristálytiszta levegõje és nyugalmat árasztó csendje veszi körül összkomfortos vendégházunkat, ahol hamisítatlan falusi környezetben pihenhetnek kedves vendégeink. ( 6-8 fõ)

A szálláshely igényesen berendezett, különálló családi ház 3 szobával, komplett konyhával, fürdõ/wc-vel és terasszal.

A hátsó kertben jól kialakított bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség van. Esténként- a szabadtéren elkészített és elfogyasztott vacsora után és egy pohár helyi bor mellett kellemes, meghitt beszélgetések helyszíne lehet a kerti „fakuckó”. A kert sátorozáshoz is megfelelõ helyszínt biztosít.

További szolgáltatásként gyógymasszázs kérhetõ helyben, elõre egyeztetve, okleveles masszõrök által, kedvezõ áron. Bababarát szálláshely, amely nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak és mozgáskorlátozottaknak is ideális.

Programajánlatom:

-szabadtéri fõzés
-szalonnasütés esténként
-gyógyfürdés Lentiben
-horgászási lehetõség, fürdés
-gombaszedés
-erdei túrák
-olgai kastély megtekintése
-Túra a 13 SZEG megismerésére
-szeptemberben hagyományos göcseji szilvaaszalás
-népi hagyományok megismerése
-gyalogtúra a megye legmagasabb pontjához, a Kandikóhoz
-teleház megtekintése
-paraszti munka, állatok megismerése
-zalaegerszegi kirándulás: Falumúzeum, Aqua City, TV- torony

Árlista

Egy hangulatos helyre, a Vincze vendégházba invitálom Önt, amely Göcsej szívében, Becsvölgyén várja. A Zalaegerszeg és Lenti között található, 900 fõt számláló községünkben még élnek a népi hagyományok. Becsvölgye dimbes-dombos tájak és csodálatos erdők ölelésében, egy hegy tetején terül el. A vidék kristálytiszta levegõje és nyugalmat árasztó csendje veszi körül összkomfortos vendégházunkat, ahol hamisítatlan falusi […]

Térkép

Teljes térkép ide
8985 Becsvölgye, Arany J u. 8.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: