Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Virág Apartmanház -Abaliget

A házban három önálló apartman lett kialakítva. Mindegyik apartman kompletten be van rendezve.
A lakórészek saját konyhával, nappalival, fürdőszobával és a felső szinten kialakított hálórésszel vannak ellátva. Nagyításhoz kérjük kattintson a képre!

Nagyításhoz kérjük kattintson a képre! A nagy apartman 50 nm nappali, társalgóval rendelkezik, mely amerikai konyhás kialakítású. A konyha teljes felszereltségű (hűtő, mikró), a nappaliban színes TV (satelit). A fürdőszoba zuhanyzós kialakítású.

A háló a nappali felett kialakított galériában található 2 franciággyal (4 fő). A nappali és a hálórész parkettázott, a fűrdőszoba modern csempével burkolt. Az apartman-ház fenyűbútorokkal berendezett. Az épület klimatizált (hűtés-fűtés funkcióval), fűtése a nappaliban kilakított kandallóval lehetséges. Nagyításhoz kérjük kattintson a képre!

Nagyításhoz kérjük kattintson a képre! A két kisebb apartman hasonló kialakítású, szintén teljesen felszerelt, alul nappali, zuhanyzós fürdővel, komplett konyhával. A nappali, konyha zömében IKEA-s bútorokkal berendezett. A nappali felett (melyet fenyőlétrával lehet megközelíteni) hálórész került kialakításra, amelyben az egyik apartmannál három, a másiknál két fő részére van fekvőhely. Mindkét apartman a nappali részen pótágyazható.

A telek parkosított, zárt belső 3 állású parkolóval rendelkezik. Az udvaron gyermekhinta és homokozó található, valamint grillezésre és bográcsozásra kialakított hely van. Nagyításhoz kérjük kattintson a képre!

Zárt parkoló: 3 gépjármű részére


Nagyobb térképre váltás

Árlista

A házban három önálló apartman lett kialakítva. Mindegyik apartman kompletten be van rendezve. A lakórészek saját konyhával, nappalival, fürdőszobával és a felső szinten kialakított hálórésszel vannak ellátva. Nagyításhoz kérjük kattintson a képre! Nagyításhoz kérjük kattintson a képre! A nagy apartman 50 nm nappali, társalgóval rendelkezik, mely amerikai konyhás kialakítású. A konyha teljes felszereltségű (hűtő, mikró), […]

Térkép

Teljes térkép ide
7678 Abaliget, Kossuth u. 15.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: