Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Vörösmarty Gästhaus – Hajdúszoboszló

A “VÖRÖSMARTY GASTHAUS” két épületből áll (4200 Hajdúszoboszló, Vörösmarty u. 14 és 16.; http://hajduszoboszlo.hu.com/Vörösmarty Gasthaus)

A régi épület háromszintes, hat teljesen komfortos, felújított fürdőszobás szobából és három apartmanból áll, összesen 22 fő elhelyezésére alkalmas.

A 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobák televízióval és hűtőszekrénnyel – igény szerint minibárral – vannak berendezve, az apartmanokban külön konyha is található.

Minden szobában az ágyak, ágybetétek és a szekrények újak. Az új épületben 6 fürdőszobás, televízióval és hűtőszekrénnyel berendezett szoba és két apartman áll a vendégeink rendelkezésére; 18 fő elhelyezésére alkalmas. Az épületben minden szoba (apartman) és berendezés teljesen új. Igény szerint hangulatos bárhelyiség áll a két épület vendégeinek rendelkezésére, ahol az étkezés is történik.

Az udvarokon kerti bútorok és sörkert szolgálják a szabadidő kellemesebb eltöltését. A vendégház a város csendes negyedében, a városi gyógyfürdőtől 500 méterre található.

Árlista

A “VÖRÖSMARTY GASTHAUS” két épületből áll (4200 Hajdúszoboszló, Vörösmarty u. 14 és 16.; http://hajduszoboszlo.hu.com/Vörösmarty Gasthaus) A régi épület háromszintes, hat teljesen komfortos, felújított fürdőszobás szobából és három apartmanból áll, összesen 22 fő elhelyezésére alkalmas. A 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobák televízióval és hűtőszekrénnyel – igény szerint minibárral – vannak berendezve, az apartmanokban külön konyha is található. […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: