Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Wurst Vendégház – Váralja

Váralja kis faluja a Kelet-Mecsek oldalában fekvő kisközség. Csendes, hangulatos hely Tolna- és Baranya megye határán. Váralja községe a Mecsek szubmediterrán hatása, a közeli hegyi túracélpontok, a helyi egyedi népviselet, gasztronómia a sváb és a sárközi hatások együttese.

Borospincék, helyi múzeum, és a ritka föld alatti bányamúzeum, egy gyönyörű parkerdő sétautakkal, horgásztavakkal. Többek között ez várja az ide érkezőket.

A falu magánszállása a Wurst Vendégház. Egész évben nyitva tartó magánszállás, önálló üdülőház. Külsőleg szépen felújított parasztporta, belül családias, összkomfortos szálláslehetőség gyerekbarát szolgáltatásokkal.

3 db. 2 ágyas szoba, modern fürdőszoba, önellátásra berendezett konyha, terasz, tágas udvar, grillező, nyársalóhely.

Szolgáltatások:

televízió, grillező, nyársalóhely, kutya-macska hozható, bababarát szolgáltatás, gyermekeknek játszóhely, játékszer, lovaglási lehetőség helyben, lovas kocsikázás, horgászati és vadászati lehetőség a környéken. Önellátás.

Árlista

Váralja kis faluja a Kelet-Mecsek oldalában fekvő kisközség. Csendes, hangulatos hely Tolna- és Baranya megye határán. Váralja községe a Mecsek szubmediterrán hatása, a közeli hegyi túracélpontok, a helyi egyedi népviselet, gasztronómia a sváb és a sárközi hatások együttese. Borospincék, helyi múzeum, és a ritka föld alatti bányamúzeum, egy gyönyörű parkerdő sétautakkal, horgásztavakkal. Többek között ez […]

Térkép

Teljes térkép ide
7354 Váralja, Kossuth L.u. 257.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: