Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Zöld Pázsit Vendégház – Kunszállás

Kedvező üdülési, pihenési ajánlat Önnek, családjának és barátainak. Csendes, falusi környezetben (Kecskemét és Kiskunfélegyháza között) Kunszálláson várjuk vendégeinket a 3 szobás teljesen felújított és felszerelt, 4-6 személy részére ideális vendégházunkban.
Csak az egész ház vehető igénybe!

A Vendégház felszereltsége:

Konyha: 6 személy részére teljesen felszerelt –> tányérok, poharak, edények, egyéb konyhai eszközök, gáztűzhely, páraelszívó, hűtőszekrény, mikró, szendvicssütő, kávéfőző stb…

A konyhaszekrényben talált nyersanyagok (liszt, cukor, só, kávé, tea stb. ) szabadon felhasználhatóak!

Fürdőszoba: a helyiségben kád és zuhanykabin is található, ezen kívül mosógép, hajszárító szolgálja vendégeink kényelmét.

Nappali + Hálószobák: minden ágynál éjjeliszekrény található olvasólámpával, ezen kívül a nappaliban színes tévé és rádiós magnó segíti a kikapcsolódást.

Gyerekeknek: a kisebb gyermekek óriás kinder tojásból származó játékokkal játszhatnak, míg a nagyobbak számára a videojáték jelenthet nagy élményt. Aki olvasni szeretne, az is megtalálja számítását –> a több “kötetes” Tudás Fája érdekes olvasmány, nemcsak gyerekeknek.

Az Udvaron:

Aranyhallal teli tó, melyhez a környékbeli madarak járnak inni, valamint a virágos kert látványa még pihentetőbbé teszi az ittlétet. Mindezt a kényelmes kerti bútoron ülve, vagy a hintaágyon pihenve élvezhetjük.

A kulináris élvezeteket keresők számára bográcsozó – nyárson sütő hely, valamint kerti grillsütő áll rendelkezésre. Nagyobb létszám esetén kemencében készült ételeket is kínálunk, természetesen csak előre egyeztetve!

Árlista

Kedvező üdülési, pihenési ajánlat Önnek, családjának és barátainak. Csendes, falusi környezetben (Kecskemét és Kiskunfélegyháza között) Kunszálláson várjuk vendégeinket a 3 szobás teljesen felújított és felszerelt, 4-6 személy részére ideális vendégházunkban. Csak az egész ház vehető igénybe! A Vendégház felszereltsége: Konyha: 6 személy részére teljesen felszerelt –> tányérok, poharak, edények, egyéb konyhai eszközök, gáztűzhely, páraelszívó, hűtőszekrény, […]

Térkép

Teljes térkép ide
6115 Kunszállás, Arany J. u. 6.

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: