Falusiszállásportál-Olcsó falusi szállások,vidéki szálláshelyek

Zöldarany Vendégház – Felsőtárkány

Debrecenből 2 éve idetelepült 30-as éveiben járó család vagyunk, plusz egy nagypapa, akinek a házat köszönhetjük.

Egykori gyógypedagógusból átavanzsált turisztikai beruházó vagyok, aki közben a jógaoktató tanfolyamot végző 2 gyerekes anyuka. Férjem hagyományőrző, aki a magyarság kultúrájának megőrzésére törekszik, a hétköznapokban kiskereskedelmi vállalkozást egyenget.

A nagypapa aktív gyógyszerész, aki rajong a fociért, és rendezi is az NB III-as felsőtárkányi csapat sorsát.

Sokszínűek vagyunk, emberszeretőek, önzetlenek, nyitottak az emberek felé. Nem titkoljuk, hogy jártasak vagyunk egy-két lélekemelő technikában, én magam jógát tartok és magam is tanulok, a gazda pedig a rovásírást ápolja és a magyar hagyományokat (pl. gyógymódok, lovaglás, íjászat)

Vállaljuk programok szervezését és lebonyolítását: pl. lovas túrák, gyerekeknek fazekasság, szövés, rovásírás. És persze a Bükkben túrákat szakavatott vezetővel.

A ház fekvése nagyon optimális, mert egy részről a bolt és Fő út a buszmegállóval 1 percre van, míg a terasz felőli részen a Vár hegy lehúzódó vonulata látszik, illetve a Bükk kezdő dobjai. Amolyan hegyalja érzés a maga hűs és csendes hatásaival.

A háztól 5 perce kirándulóút, illetve kerékpáros út a faluból az erdőn át a sportpályáig, illetve az erdei kisvonatig és a tóig. Hegyi kis játszópark is van a Vár hegyen, ahol sütni-főzni is lehet nagyobb társaságra.

Megközelíthető:

Vonattal vagy busszal Egerig, onnan csak busz jön Felsőtárkányba a 14-es kocsiállásról. A templomig kell kérni a jegyet, közvetlenül utána van a buszmegálló öböl. 20 perc az út Egerből és a buszmegállótól vagy 50 lépés. Már rá is lehet látni a házunkra!

Árlista

Debrecenből 2 éve idetelepült 30-as éveiben járó család vagyunk, plusz egy nagypapa, akinek a házat köszönhetjük. Egykori gyógypedagógusból átavanzsált turisztikai beruházó vagyok, aki közben a jógaoktató tanfolyamot végző 2 gyerekes anyuka. Férjem hagyományőrző, aki a magyarság kultúrájának megőrzésére törekszik, a hétköznapokban kiskereskedelmi vállalkozást egyenget. A nagypapa aktív gyógyszerész, aki rajong a fociért, és rendezi is […]

Térkép

Kiindulási hely

Adja meg a helyet ahonnan indúlni szeretne:

Érkezési hely

Válassza ki az érkezési helyet: